Ξέρω ότι, για τους περισσότερους από εμάς, τα supercars είναι αντικείμενο πόθου, και επίσης είναι αρκετά ακριβά ώστε να μην μπορέσουμε ποτέ να αποκτήσουμε κάποιο. Έτσι μας έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως είναι απόμακρα και “μη μου άπτου”, γι’αυτό και στο παρακάτω βίντεο σε προειδοποιώ πως θα δεις σκληρές εικόνες!

Αν έχεις πάει ποτέ σε μάντρα με τροπέτα ή γενικώς με τρακαρισμένα που τα σπάνε για ανταλλακτικά, σίγουρα θα έχεις δει πως αφού είναι ήδη κατεστραμμένα δεν τα αντιμετωπίζουν και πολύ ευγενικά. Το ίδιο ισχύει και για τα supercars! Ferrari που θα μπορούσαν να φιγουράρουν στα concours d’elegance, είναι παρατημένες στα στοιχεία της φύσης. Lamborghini και άλλα όνειρα ζωής σκουριάζουν στοιβαγμένες με κάνουν να αναρωτιέμαι μήπως δοθούν για σκραπ, όταν πλέον ο χώρος που καταλαμβάνουν θα χρειαστεί για να γδυθεί ένα άλλο supercar που έχει ακόμα μερικά λειτουργικά ανταλλακτικά πάνω του.

Από την άλλη, για αρκετά από αυτά τα αυτοκίνητα ίσως δεν υπήρχαν ανταλλακτικά, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα που οι εταιρείες δημιούργησαν τμήματα για τα ιστορικά τους μοντέλα. Οπότε αν κάποιος χρειαζόταν κάποιο ανταλλακτικό τότε αναπόφευκτα θα έπρεπε να το πάρει από άλλο αυτοκίνητο. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι τιμές των καινούριων ανταλλακτικών και ο χρόνος παράδοσης, καθώς αυτά τα ονειρεμένα αυτοκίνητα μπορεί να τα αποκτήσει κάποιος που δεν έχει το χρήμα για να πληρώσει όσο όσο, ή όπως όλο και συχνότερα συμβαίνει τελευταία, η αξία της επισκευής ξεπερνάει την αξία της επαναγοράς!

Ελπίζω να σε προετοίμασα ψυχολογικά γι’αυτό το βίντεο, προσοχή εκεί ίσως βρεις αυτό που ονειρευόσουν (περίπου)!