Ο Ecclestone απαντά στις επικρίσεις της Liberty

Σχετικά άρθρα

Αρκετά ορεξάτος και καθόλου φειδωλός ήταν ο Bernie Ecclestone για τους νέους ιδιοκτήτες της F1, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη από τότε που εκδιώχθηκε από την Liberty Media.

Ο 86-χρονος Βρετανός έκανε σαφές ότι δεν εντυπωσιάστηκε από τις δηλώσεις του νέου ιδιοκτησιακού καθεστώτος, ότι η F1 δεν λειτουργούσε καλά τα τελευταία χρόνια, λέγοντας:

Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι συγκεχυμένοι λίγο. Αυτοί σκέφτηκαν και είπαν, και ο Chase έχει πει, ότι δεν έκανα πολύ καλή δουλειά τα τελευταία τρία χρόνια. Εγώ θεωρώ ότι είχα κάνει, η CVC θεωρεί ότι είχα κάνει, και κατάφερα να παράγω έσοδα 1,5 δις ανά έτος, κάτι που έκανε τις μετοχές τους να αξίζουν πολλά χρήματα. Ίσως αν είχα κάνει μια κακή δουλειά οι τύποι θα μπορούσαν να είχαν αγοράσει τις μετοχές φθηνότερα.

Όταν ο Bernie ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να πετάξει έξω το διευθυντή μιας επιχείρησης που μόλις αγόρασε, είπε:

Μάλλον όχι. Θα τους ζητούσα να συνεργαστούν μαζί μου για λίγο ακόμα, να περιμένουν για ένα χρόνο και στη συνέχεια να πουν “Δούλεψε, ή δεν δούλεψε”. “Δεν δούλεψε; Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να φύγετε” ή οτιδήποτε άλλο.

Αλλά, προφανώς, διαφορετικοί άνθρωποι λειτουργούν τις επιχειρήσεις με διαφορετικό τρόπο. Νομίζω ότι αυτός είναι πάνω κάτω ο τρόπος που λειτουργούν οι αμερικανικές εταιρείες. Ας είμαστε απολύτως λογικοί, αγόρασαν το αυτοκίνητο, ήθελαν να το οδηγήσουν.

Κλείνοντας, ο Ecclestone είπε ότι ήθελε να παρευρεθεί στους μισούς φετινούς αγώνες, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει τι σημαίνει ο νέος τίτλος του ως επίτιμος πρόεδρος:

Δεν ξέρω τι είναι. Δεν έχω ιδέα. Ίσως θα ήθελα κάποιους κανόνες και κανονισμούς, ώστε να ξέρω τι μπορώ να κάνω και τι όχι.

ΠηγήSkySports F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα