O Richard Hammond είχε σοβαρό ατύχημα στα γυρίσματα του Grand Tour

Σχετικά άρθρα

Έχει μια έφεση στα ατυχήματα ο Richard Hammond, καθώς μετά από αυτό που είχε το 2006 όταν έκανε γύρισμα για το Top Gear και έχασε τον έλεγχο ενός jet dragster αγωνιστικού με 480+ χλμ/ώρα, πρόσφατα και κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του Grand Tour έπεσε από την μηχανή του στην Μοζαμβίκη.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τις αισθήσεις του στην άκρη του δρόμου, με το πλησιέστερο νοσοκομείο να βρίσκεται αρκετά μακριά από το σημείο. Παρόλα αυτά, η σφοδρότητα του χτυπήματος δεν ήταν τόσο σοβαρή, και ο Hammond έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, και είναι καλά στην υγεία του.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το ατύχημα, με τις όποιες πληροφορίες να λένε ότι ο Hammond έτρεχε αρκετά γρήγορα, όταν έπεσε από τη μοτοσικλέτα, ενώ άγνωστο παραμένει αν φορούσε κράνος. Ο 47-χρονος Βρετανός ανέφερε στο Drive Tribe ότι λεπτομέρειες του ατυχήματος θα δοθούν αργότερα μέσα στο έτος, ως μέρος της εκπομπής, ενώ είναι ασαφές εάν αυτό θα προκαλέσει καθυστέρηση στα γυρίσματα.

ΠηγήDrive Tribe

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...