Έχει μια έφεση στα ατυχήματα ο Richard Hammond, καθώς μετά από αυτό που είχε το 2006 όταν έκανε γύρισμα για το Top Gear και έχασε τον έλεγχο ενός jet dragster αγωνιστικού με 480+ χλμ/ώρα, πρόσφατα και κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του Grand Tour έπεσε από την μηχανή του στην Μοζαμβίκη.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τις αισθήσεις του στην άκρη του δρόμου, με το πλησιέστερο νοσοκομείο να βρίσκεται αρκετά μακριά από το σημείο. Παρόλα αυτά, η σφοδρότητα του χτυπήματος δεν ήταν τόσο σοβαρή, και ο Hammond έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, και είναι καλά στην υγεία του.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το ατύχημα, με τις όποιες πληροφορίες να λένε ότι ο Hammond έτρεχε αρκετά γρήγορα, όταν έπεσε από τη μοτοσικλέτα, ενώ άγνωστο παραμένει αν φορούσε κράνος. Ο 47-χρονος Βρετανός ανέφερε στο Drive Tribe ότι λεπτομέρειες του ατυχήματος θα δοθούν αργότερα μέσα στο έτος, ως μέρος της εκπομπής, ενώ είναι ασαφές εάν αυτό θα προκαλέσει καθυστέρηση στα γυρίσματα.

 • Renesis1

  Σιδερένιος!.. Και για όσους δεν θυμούνται το παλαιότερο περιστατικό.. https://www.youtube.com/watch?v=3f6ZlatE8oY

  • Mika

   Κατι ηξερε, και το λεγε!!!
   :p
   An possibly the biggest accident you”ve ever seen in your life!!!
   :p

 • Mika

  Eιναι λιγο γκαντεμης, η μηπως κουλομαρια??
  :p :p

 • cybernaut

  Eίχε πέσει και με ποδήλατο !

  https://www.youtube.com/watch?v=OA1GXP1uOuQ

  • anonymous_coward

   Το οποίο ποδήλατο αν θυμάμαι καλά το επεισόδιο, κόστιζε καμιά 10αριά χιλιάρικα και το είχε πάρει δανεικό από κάποιον πρωταθλητή

  • cybernaut

   και εγώ δεν το θυμαμαι και πολυ καλα ομως ειχε σταματησει καποιον τυχαίο, του ζηταγε το ποδηλατο το οποιο δεν του εδωσε γιατι ηθελε να παει στην δουλεια του λέει :p