Κάπου στον Καναδά, ο άνδρας ονόματι Mike Hall για πολλά χρόνια έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Μάζευε παλιά σκουριασμένα αυτοκίνητα και τα αναπαλαίωνε. Τα πάντα ξεκίνησαν 40 χρόνια πριν, όταν και αγόρασε μια έκταση περίπου 20 στρεμμάτων στη περιοχή Tappen, βορειοδυτικά του Βανκούβερ. Εκεί κατασκεύασε ένα σπίτι αλλά και ένα συνεργείο 80 τετραγωνικών προκειμένου να αναπαλαιώνει τα παλιά σκουριασμένα αυτοκίνητα που θα αγόραζε.

Τα χρόνια περνούσαν, με τον Hall να αγοράζει συνεχώς παλιά αυτοκίνητα, αλλά επειδή η δουλειά του ήταν τέτοια που εργαζόταν για περίπου 10 μήνες τον χρόνο μακριά από το σπίτι του, ποτέ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το όνειρό του. Πλέον στο οικόπεδο βρίσκονται 340 αυτοκίνητα και με τον Hall να είναι ήδη 60 ετών, αποφάσισε να πουλήσει την έκταση, το σπίτι, το συνεργείο, αλλά και τα 340 αυτοκίνητα που βρίσκονται μέσα του.

Ο ίδιος στην αγγελία ζητά το ποσό των 1,45 εκατομμυρίων δολαρίων και εκτός από τα παραπάνω δίνει τον σκελετό ενός κτιρίου περίπου 110 τετραγωνικών μέτρων, αλλά και σίδερα που φτάνουν να δημιουργηθούν κτίρια συνολικής επιφάνειας περίπου 700 τετραγωνικών μέτρων.