12 supercars και πολυτελή αυτοκίνητα κατασχέθηκαν από την αστυνομία του Οντάριο

Σχετικά άρθρα

Η αστυνομία του Οντάριο στον Καναδά ανακοίνωσε πως προχώρησε στην κατάσχεση 12 supercars και πολυτελών αυτοκινήτων, μιας και οι οδηγοί τους κινούνταν επικίνδυνα κατά μήκους της εθνικής οδού 400.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι οδηγοί των συγκεκριμένων αυτοκινήτων επιτάχυναν στον πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο, κάνοντας “ακροβατικά”, ξεπερνώντας κατά πολύ τα όρια ταχύτητας. Έτσι προχώρησε στην κατάσχεση των 12 οχημάτων, με τους οδηγούς να χάνουν το δίπλωμά τους για μια εβδομάδα, αλλά και να πληρώνουν πρόστιμα τουλάχιστον 2.000 δολαρίων.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν είναι ένα Nissan GT-R, μια Mercedes-Benz C63 AMG, δύο Lamborghini Huracan, μια Porsche 911 και μια BMW M3. Στον επίσημο λογαριασμό της αστυνομίας του Οντάριο στο Twitter, μπορείς να δεις και ορισμένα video από τα αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν.

ΠηγήCBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...