Η ελβετική αστυνομία κατάσχεσε μια Pagani Huayra Codalunga στο δρόμο της προς St.Moritz

Σχετικά άρθρα

Η ελβετική αστυνομία είναι διαβόητη για το ότι είναι εξαιρετικά αυστηρή όσον αφορά την επιβολή των κανόνων κυκλοφορίας. Δεν έχει σημασία αν οδηγείς ένα φτηνό αυτοκίνητο 15ετίας ή μια Pagani Huayra Codalunga.

Αυτό διαπίστωσε από πρώτο χέρι ο οδηγός ενός από τα πιο σπάνια hypercars στον πλανήτη, καθώς στο ταξίδι του από τη Modena της Ιταλίας προς το Saint Moritz είχε μια μάλλον δυσάρεστη εμπειρία, όταν τον σταμάτησε η αστυνομία, κάπου στην Ελβετία. 

Μετά από έλεγχο του αυτοκινήτου και των χαρτιών του, η αστυνομία κατάσχεσε το εξαιρετικά ιδιαίτερο μοντέλο της Pagani, χωρίς να γίνεται γνωστός ο ακριβής λόγος. Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν φάνηκαν χαρούμενοι με την μπροστινή πινακίδα, καθώς υπάρχει αυτοκόλλητο στο splitter, αντί για μια συμβατική πινακίδα κυκλοφορίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Pagani θα είχε την Huayra Codalunga στο περίπτερο της στο The ICE St.Moritz, το οποίο κανονικά έπρεπε να ανοίξει σήμερα τις πύλες του. Ωστόσο, η βαριά χιονόπτωση που έπεσε το βράδυ, ξημερώματα Παρασκευής, είναι η αιτία να ακυρωθεί όλη η σημερινή ημέρα.

Το Autoblog.gr βρίσκεται στο ορεινό θέρετρο της Ελβετίας για να καλύψει το event, το οποίο θεωρείται το αντίστοιχο χειμερινό του Concorso d’Eleganza στη Villa d’Este στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...