Εργοστάσιο της Honda σταμάτησε λόγω του ιού WannaCry Ransomware

Σχετικά άρθρα

Η Honda αναγκάστηκε να σταματήσει την παραγωγή του εργοστασίου της στην πόλη Sayama της Ιαπωνίας, κοντά στο Τόκιο λόγω του ιού WannaCry Ransomware που εντοπίστηκε στο εσωτερικό δίκτυο των υπολογιστών του εργοστασίου.

Ο ιός εντοπίστηκε την Κυριακή, με το συγκεκριμένο εργοστάσιο να κατασκευάζει περίπου 1.000 αυτοκίνητα ημερησίως, ανάμεσά τους τα Accord sedan, Odyssey Step Wagon. Η λειτουργία του εργοστασίου σταμάτησε την Δευτέρα και ξαναξεκίνησε την Τρίτη μιας και οι άνθρωποι της κατάφεραν και “καθάρισαν” το δίκτυο από τον ιό.

Η Honda δεν είναι η μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία της οποίας οι υπολογιστές μολύνθηκαν από το WannaCry, καθώς τον περασμένο μήνα θύμα έπεσε τόσο η Renault, όσο και η Nissan.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...