Η Honda στοχεύει να κερδίσει το πρωτάθλημα του 2026 με την Aston Martin

Σχετικά άρθρα

Από το 2026 η Honda θα προμηθεύει με μονάδες ισχύος την Aston Martin, τερματίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία της με τη Red Bull, η οποία αναπτύσσει μαζί με την Ford τη νέα μονάδα ισχύος που θα χρησιμοποιεί από το 2026, μετά την αρχική απόφαση της Honda να αποσυρθεί από την F1.

Ο πρόεδρος της Honda Racing Corporation, Koji Watanabe, πως η εταιρία του συμμερίζεται τον φιλόδοξο στόχο του Lawrence Stroll, που θέλει την Aston Martin να παλέψει για το πρωτάθλημα του 2026.

Οι φιλοδοξίες μας είναι να γίνουν παγκόσμιοι πρωταθλητές από το 2026 και μετά. Γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο και δεν είναι τόσο εύκολο, αλλά χρειαζόμαστε μερικούς καλούς στόχους για να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια μαζί με την Aston Martin.

Λοιπόν, γι’ αυτό, μαζί με τον Stroll και τον Toshihiro Mibe [Διευθύνων Σύμβουλος και πρόεδρος της Honda], θέσαμε τον στόχο να στοχεύσουμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά. Στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο εύκολο,

είπε ο Watanabe, προσθέτοντας πως:

Η Honda εντυπωσιάστηκε πολύ με το ισχυρό πάθος του κ. Stroll και την ισχυρή ηγεσία του να αγωνιστεί για το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2026. Επενδύουν πολλά χρήματα στο εργοστάσιο στο Σίλβερστοουν. Τους επισκεφτήκαμε για να δούμε το εργοστάσιο που ήταν υπό κατασκευή. Πολλές φορές έχουμε συναντήσεις με τον Martin Whitmarsh και τον Mike Krack. Είναι μια πολύ ανοιχτή ομάδα και εργαζόμαστε προς την ίδια κατεύθυνση, είναι μια ενωμένη ομάδα. Αυτή είναι μια πολύ καλή εικόνα για εμάς. Ταυτόχρονα, πιστεύουν επίσης ότι η Honda είναι ένας καλός συνεργάτης για να γίνουν παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει μια τεχνική ομάδα εργασίας και επίσης έχουμε κάνει μια συνεδρίαση της διευθύνουσας επιτροπής για να συζητήσουμε ορισμένα σημαντικά θέματα που μπορούμε ίσως να βελτιώσουμε.

Διάβασε ακόμη

F1: Η Honda ανοίγει νέα βάση για τα power units, πριν τη συνεργασία με την Aston Martin

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...