Η εταιρία παραγωγής του The Grand Tour έβγαλε 9,5 εκατ. ευρώ

Σχετικά άρθρα

Οι Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond, μαζί με τον παραγωγό Andy Wilman, με το που έφυγαν από το BBC, δημιούργησαν τη δική τους εταιρία παραγωγής, η οποία ανέλαβε τα γυρίσματα του The Grand Tour για λογαριασμό του Amazon.

Τώρα έγινε γνωστό πως η εταιρία αυτή είχε κέρδη 9,5 εκατομμυρίων ευρώ, προ φόρων, κατά το διάστημα από τον Νοέμβριο του 2015 μέχρι το τέλος του 2016. Η εταιρία με όνομα W Chump and Sons, απασχολεί 20 ανθρώπους και σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως είναι ικανοποιημένη από τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου έτους και θα συνεχίσουν να αναζητούν επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν στο μέλλον.

Τα χρήματα αυτά δεν είναι η μοναδική πηγή εισοδήματος των τριών παρουσιαστών, με τον Clarkson να παίρνει ως μισθό 15 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από το Amazon, με τους Hammond και May να παίρνουν έκαστος 11,1 εκατομμύρια δολάρια.

ΠηγήAOL

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...
Autoblog.gr