Η AMG πούλησε το μερίδιο της στην MV Agusta

Σχετικά άρθρα

Τον Οκτώβριο του 2014 η Mercedes-AMG είχε αγοράσει το 25% των μετοχών της MV Agusta. Τρία χρόνια μετά, η γερμανική εταιρία πούλησε το ποσοστό αυτό, σε μια προσπάθεια της ιταλικής φίρμας να βρει νέους επενδυτές προκειμένου να λύσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η MV Agusta έκανε γνωστό πως συμφώνησε με την ComSar Invest, μια επενδυτική εταιρία του επενδυτικού γκρουπ Black Ocean, του ρώσου δισεκατομυριούχου Timur Sardarov (φυσικό αέριο και πετρέλαιο), να εξαγοράσει το 25% των μετοχών της που κατείχε η AMG.

Η πώληση του ποσοστού των μετοχών περιλαμβάνει και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της MV Agusta, η οποία συνεχίζει την αναδιάρθρωσή της, αλλά και την έρευνα για εξεύρεση κεφαλαίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Bugatti Chiron Super Sport Vs Kawasaki Ninja H2R Vs Ducati Panigale V4 SP2

Δύο από τις ταχύτερες μοτοσυκλέτες της αγοράς κοντράρονται στην ευθεία με την Bugatti Chiron Super Sport. Η τελευταία ζυγίζει 1.995 κιλά και φορά τον...

Oλλανδία: Πρόστιμο στους οδηγούς μοτοσυκλετών που “βγαίνουν μπροστά” στα φανάρια

Στο στόχαστρο των ολλανδικών αρχών, μπαίνει η συνήθεια πολλών μοτοσικλετιστών να προσπερνούν τα αυτοκίνητα και να βρίσκονται πρώτοι στο φανάρι. Τα πάντα ξεκίνησαν το 2019...
Autoblog.gr