H Polaris ανανεώνει το Slingshot

Σχετικά άρθρα

H αμερικάνικη εταιρία ανακοίνωσε τις αναβαθμίσεις του ΜΥ2018 για το Slingshot, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την προσθήκη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με Ride Command, με οθόνη 7 ιντσών. Αυτή προσφέρει συνδεσιμότητα με Bluetooth και USB, και βρίσκεται στον στάνταρ εξοπλισμό, εκτός από το entry-level Slingshot S, με τις ακριβές εκδόσεις να διαθέτουν και σύστημα πλοήγησης.

Το Slingshot διαθέτει πλέον μια νέα έκδοση εξοπλισμού, την SLR LE, η οποία τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας. Αυτή προσφέρει premium αισθητική, καθώς το μοντέλο διαθέτει δερμάτινα sport καθίσματα, ειδικά γραφικά, ηχοσύστημα της Rockford Fosgate, απόδοσης 200W, ρυθμιζόμενες 10-δρόμων αναρτήσεις της Bilstein, και ένα δίχρωμο εξωτερικό μοτίβο.

Μηχανικά,το Sligshot κινείται από τον 2,4-λίτρων τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα, απόδοσης 173 ίππων, που μεταφέρει τη κίνηση στον πίσω τροχό, μέσω ενός 5-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Το 2018 Slingshot θα είναι διαθέσιμο από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με την τιμή του να ξεκινά από τα 19.999 δολάρια. Η μεσαία έκδοση, SL, κοστίζει 25.499 δολάρια, η SLR από 28.999 δολάρια, ενώ το Slingshot SLR LE ξεκινά 30.999 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...