Το Polaris αποκτά νέο κινητήρα και νέα εμφάνιση

Σχετικά άρθρα

H Polaris παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Slingshot, το οποίο πλέον φορά έναν νέο ατμοσφαιρικό 2,0-λίτρων τετρακύλινδο κινητήρα που ανέπτυξε η Polaris. Τον ονομάζει Prostar και στην βασική έκδοση SL αποδίδει 173 άλογα με 162 Nm ροπής, με την κίνηση να στέλνεται στον πίσω τροχό.

Στην έκδοση R ο κινητήρας αποδίδει 203 άλογα με 195 Nm ροπής, 30 άλογα και 29 Nm ροπής περισσότερο σε σύγκριση με τον παλιό 2,4-λίτρων κινητήρα.

Ο νέος κινητήρας στροφάρει έως τις 8.500 σ.α.λ και έχει ομαλότερη λειτουργία. Συνδυάζεται είτε με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, είτε με το AutoDrive αυτοματοποιημένο χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Σχεδιαστικά συναντάμε νέα φωτιστικά σώματα και φουσκωμένα φτερά, ενώ στο εσωτερικό του ανανεωμένου Slingshot ξεχωρίζουν τα νέα καθίσματα, το νέο τιμόνι, οι νέοι αεραγωγοί, ο νέος φωτισμός, το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 7″ και η κάμερα οπισθοπορείας.

Η έκδοση SL προσφέρεται μόνο με το αυτοματοποιημένο κιβώτιο και ξεκινά στις ΗΠΑ από τις 26.449 δολάρια, ενώ η έκδοση R ξεκινά από τις 30.999 δολάρια με το χειροκίνητο κιβώτιο και από τα 32.699 δολάρια με το αυτοματοποιημένο κιβώτιο. Οι πωλήσεις του ανανεωμένου Slingshot, που φέρει επίσης βελτιώσεις στο πλαίσιο και στην ανάρτηση, θα ξεκινήσουν εντός της άνοιξης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...