Στις αρχές του χρόνου η Polaris παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Slingshot και σήμερα η αμερικάνικη εταιρίας μας δείχνει την Grand Touring LE έκδοση του ιδιόμορφου τρίτροχου μοντέλου της. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι σχεδιασμένη να παρέχει άνεση και στυλ, καθώς διαθέτει σταθερή οροφή, πιο άνετα -θερμαινόμενα και αεριζόμενα- καθίσματα, αλλά και σύστημα ψυχαγωγίας της Rockford Fosgate, με οθόνη αφής 7 ιντσών.

Αυτά τα στοιχεία που κάνουν την συμβίωση με το Slingshot πιο πολιτισμένη, παρότι αυτό δεν εξοπλίζεται με σύστημα κλιματισμού. Μηχανικά, φορά έναν 2,0-λιτρο ατμοσφαιρικό, τετρακύλινδο κινητήρα, που φέρει την υπογραφή της Polaris. Αυτός ονομάζεται Prostar και αποδίδει 180 άλογα με 162 Nm ροπής, με την κίνηση να στέλνεται στον πίσω τροχό. Με χρέωση 599,99 δολαρίων, η εταιρία προσφέρει το Stage 1 πακέτο αναβάθμισης του, που κάνει τον κινητήρα να αποδίδει 206 άλογα.

Η παραγωγή του Slingshot Grand Touring LE θα περιοριστεί στις 300 μονάδες, με την τιμή του να ξεκινά από τα 33.999 δολάρια.