Αυτό είναι το VW T-Roc, λίγο πριν την παρουσίαση του. Και είναι όμορφο!

Σχετικά άρθρα

Σε λιγότερο από μια ώρα, η Volkswagen θα παρουσιαστεί επίσημα το T-Roc, και μόλις διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες του νέου compact crossover της γερμανικής εταιρίας. Το αυτοκίνητο θα γίνει το πρώτο μοντέλο της Volkswagen που θα εξοπλίζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα 48-volt, όπως αποκάλυψε ο Frank Welsch, επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της γερμανικής εταιρίας.

Το crossover θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, με το μοντέλο να αποκτά και R έκδοση, με τον κινητήρα του να προέρχεται από το Golf R των 310 ίππων. Αυτό βέβαια θα συμβεί μόνο αν η VW διαπιστώσει πως υπάρχει η απαιτούμενη ζήτηση από το κοινό, ώστε το αυτοκίνητο να καταστεί επιχειρηματικά βιώσιμο.

Το μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα MQB και θα προσφέρεται τόσο με τον υπερτροδοτούμενο, τρικύλινδρο 1000άρη όσο και με τον νέο, 1500άρη, τετρακύλινδρο TSI ενώ στην κορυφή της γκάμας των βενζινοκινητήρων θα είναι ο δίλιτρος TSI, ενώ δεν θα υπάρχει GTI έκδοση.

Όσον αφορά στους πετρελαιοκινητήρες, θα είναι διαθέσιμος ο 1600άρης και ο δίλιτρος ενώ από πλευράς μετάδοσης όπως θα περίμενε κανείς, το T-Roc θα προσφέρει σύστημα τετρακίνησης –είτε ως επιλογή, είτε ως standard– και δύο κιβώτιο – ένα 6τάχυτο μηχανικό και ένα 7τάχυτο DSG. Τέλος, εξελίσσονται τόσο η plug-in υβριδική GTE έκδοση, όσο και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Η κατασκευή του θα ξεκινήσει τέλη Αυγούστου στην Palmela της Πορτογαλίας με το μοντέλο να ξεκινά την εμπορική του πορεία, είτε στα τέλη του 2017, είτε στις αρχές του 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...

Η Volkswagen teasάρει το ID.3 GTX

Πριν 12 μήνες η Volkswagen παρουσίασε το ανανεωμένο ID.3, με τη γερμανική εταιρία να ετοιμάζεται τώρα για την "hot" έκδοση αυτού. Ο λόγος για...

Το best-seller προϊόν της Volkswagen σημειώνει νέο ρεκόρ πωλήσεων

Το προιόν της Volkswagen με τις μεγαλύτερες ετήσιες πωλήσεις είναι με διαφορά τα διάσημα λουκάνικά της που πέρυσι έκαναν νέο ρεκόρ πωλήσεων με...
Autoblog.gr