Δύο μοναδικές δημιουργίες της MSO για έναν τυχερό πελάτη της McLaren

Σχετικά άρθρα

Ένας πολύ τυχερός -και ευκατάστατος- πελάτης της McLaren θα λάβει πολύ σύντομα δύο μοναδικές κατασκευές της βρετανικής εταιρίας, κατασκευασμένες μόνο για αυτόν. Οι δημιουργίες είναι αποτέλεσμα του MSO τμήματος της εταιρίας (McLaren Special Operations), με τα αυτοκίνητα να ονομάζονται MSO R Coupe και Spider.

Αυτά βασίζονται στην ειδική έκδοση της 675LT, την 688HS ή σκέτο MSO HS, με τον twin-turbo V8 κινητήρα 3,8 λίτρων, να αποδίδει 688 άλογα, και την ροπή να φτάνει τα 700 Nm. Τα αυτοκίνητα διαθέτουν αναβαθμισμένη αεροδυναμική, με νέα στοιχεία στον εμπρός προφυλακτήρα και την διπλή πίσω αεροτομή, ενώ μαζί με το καπό, την εισαγωγή του αέρα στην οροφή, τα καλύμματα των καθρεφτών και την πίσω φάσα είναι κατασκευασμένα από το carbon της MSO (Visual Carbon Fiber,VCF).

Πατάει σε νέες πεντάμπρατσες ζάντες, ενώ το εσωτερικό και τα εξωτερικά γραφικά είναι παραμετροποιημένα στις επιθυμίες του ιδιοκτήτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...