Massa: Ένας από τους καλύτερους στην ιστορία ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Ελάχιστα μακριά από τον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο του βρίσκεται ο Lewis Hamilton. Πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και ο πιλότος της Mercedes χρειάζεται μόλις τους 10 βαθμούς της πέμπτης θέσεις χωρίς να τον ενδιαφέρει τι κάνει ο Sebastian Vettel. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα στο Μεξικό, αυτή την Κυριακή.

Ο Fernando Alonso προτιμά τον πρώην team-mate του από τον Γερμανό για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου, ώστε να υπάρχει περισσότερη δικαιοσύνη, ενώ τώρα ο Felipe Massa ισχυρίζεται ότι ο Hamilton συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους οδηγούς όλων των εποχών, και μάλιστα στο ίδιο επίπεδο με τους Ayrton Senna και Michael Schumacher.

Ο Lewis είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους οδηγούς στην ιστορία της Formula 1. Δεν μπορείς πραγματικά να τον βάλεις σε διαφορετικό επίπεδο από αυτό των Michael Schumacher και Ayrton Senna. Είναι εκεί. Διαρκώς βλέπατε τον Lewis να είναι εντυπωσιακός μέσα στο μονοθέσιο. Εντυπωσίασε τους ανθρώπους σε όποια κατηγορία κι αν έτρεξε. Ήταν το ίδιο με τον Ayrton Senna. Ήταν το ίδιο με τον Michael Schumacher.

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος πιστεύει ότι είναι λανθασμένη η εντύπωση του κόσμου, ότι δηλαδή οι παλιότεροι Πρωταθλητές είναι καλύτεροι από τους τωρινούς.

Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι πάντα θέλουν να κοιτούν στο παρελθόν και να λένε ότι τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα τότε, αλλά δεν είναι αλήθεια. Στο ποδόσφαιρο, βλέπεις τον Cristiano Ronaldo, τον Messi και τους άλλους παίχτες, ίσως και τον Neymar ότι θα είναι σίγουρα σ’ εκείνο το επίπεδο, δεν έχουν τίποτα να χάσουν συγκριτικά με τον Maradona, τον Pele ή οποιονδήποτε άλλον. Το ίδιο ισχύει κι εδώ.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...