Vettel: Καλύτερος ο Hamilton, το αξίζει

Σχετικά άρθρα

Όπως ακριβώς περιμέναμε, η μάχη του για το πρωτάθλημα των οδηγών ολοκληρώθηκε στο Μεξικό, με δύο αγώνες να μένουν για το τέλος της σεζόν. Μεγάλος νικητής ο Lewis Hamilton, ο οποίος πανηγύρισε χθες τον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο, για να γίνει έτσι ο πιο επιτυχημένος Βρετανός στην ιστορία του αθλήματος. Μεγάλος του φετινός αντίπαλος, ο Sebastian Vettel, ο οποίος προδόθηκε σε κάποιους αγώνες από την αξιοπιστία της SF70H, με αποτέλεσμα να χάσει πολλούς βαθμούς.

Ο Γερμανός αποδέχεται την ήττα του και αναγνωρίζει τη φετινή ανωτερότητα του Hamilton, λέγοντας πως ήταν συνολικά ο καλύτερος οδηγός και είναι άξιος που κάθεται ξανά στον θρόνο του Πρωταθλητή.

Είναι πιο σημαντικό αυτό που έχει κάνει ο Lewis, έκανε φανταστική δουλειά όλο τον χρόνο και αξίζει τον τίτλο. Συγχαρητήρια. Συνολικά ήταν ο καλύτερος κι έκανε καλύτερη δουλειά, είναι τόσο απλό. Δεν έχει να κάνει με κανέναν άλλον σήμερα. Μόνο μόνο αυτός. Είναι η μέρα του. Θα ήθελα να παλέψω εναντίον του, αλλά είναι η μέρα του, είναι η χρονιά του και το αξίζει.

Μόνο η αρχή της μάχης τους ήταν αυτό που είδαμε φέτος. Ο 30χρονος μάς προϊδεάζει για το 2018, λέγοντας ότι σκοπεύει να είναι ακόμα πιο σκληρός αντίπαλος, με την ελπίδα ότι θα γίνει ο τρίτος οδηγός στην ιστορία που κατακτά -τουλάχιστον- πέντε φορές τον τίτλο.

Για ‘μάς, είναι απογοητευτικό. Του χρόνου θα είναι μια διαφορετική ιστορία, αφού ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Αλλά, τώρα, θα πρέπει να δώσεις συγχαρητήρια στον καλύτερο οδηγό, και φέτος ήταν αυτός. Δεν τον φοβάμαι. Μ’ αρέσει να αγωνίζομαι εναντίον του και προφανώς θα ήθελα λίγο περισσότερο φέτος. Αλλά συνολικά φέτος ήταν οι καλύτεροι.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...