Συμβόλαιο μέχρι το 2020 θέλει ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Η φετινή σεζόν έχει ολοκληρωθεί πρόωρα, έτσι είναι λογικό το ενδιαφέρον να στρέφεται ήδη στο 2018. Ένα από τα ζητήματα που αναμένεται να μας απασχολήσουν την επόμενη χρονιά είναι τα συμβόλαια των οδηγών. Βλέπεις, με την τωρινή κατάσταση, οι Lewis Hamilton, Valtteri Bottas, Kimi Raikkonen και Daniel Ricciardo μένουν εκτός συμβολαίου στο τέλος το 2018, οπότε ίσως έχουμε ανακατατάξεις.

Ο Hamilton έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θέλει να κάνει δύσκολη τη ζωή του Sebastian Vettel, υπονοώντας ότι θα παραμείνει στη Mercedes, και τώρα λέει ότι βρίσκεται κοντά σε μια ανανέωση του συμβολαίου του, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μέχρι τα τέλη του 2020, όπως ακριβώς και με τον Vettel. Οι σχέσεις του με την ομάδα είναι εξαιρετικές, οπότε η επέκταση της σύμβασης είναι μάλλον τυπικό ζήτημα.

Είναι μια εύκολη διαδικασία για ‘μάς. Έχουμε ήδη κάτι και απλώς είναι ζήτημα επέκτασης και ενίσχυσης, δουλεύοντας στο τι μπορώ να κάνω περισσότερο γι’ αυτούς, για τους χορηγούς και τη φίρμα, και το αντίστροφο. Αλλά, είμαι σίγουρος ότι τον επόμενο μήνα ή κάπου εκεί ότι θα πρέπει να καθίσουμε κάτω. Τώρα, όλη η πίεση έχει φύγει, μπορούμε να πάμε και να απολαύσουμε τους τελευταίους δύο αγώνες.

Πατώντας στην εξαιρετική φετινή του απόδοση, ο 32χρονος θέλει να κατακτήσει τον πέμπτο του τίτλο την επόμενη σεζόν, απολαμβάνοντας την τεράστια πρόκληση, εν αντιθέσει με τον Nico Rosberg που δεν τόλμησε να μείνει στο άθλημα για να υπερασπιστεί το πρωτάθλημα.

Το νούμερο τέσσερα είναι σπουδαίο, αλλά τώρα θέλω το πέντε. Θα μπορούσα να κάνω κάτι εύκολο, όπως έκανε ο Nico, δηλαδή να σταματήσω και να αποχωρήσω με τέσσερις τίτλους, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει περισσότερο σ’ εμένα, περισσότερα να έρθουν, περισσότερη πρόκληση, καθώς υπάρχουν πιο δύσκολες στιγμές μελλοντικά. Μ’ αρέσει αυτό, το λατρεύω, αυτό είναι πρόκληση.

Απολαμβάνω την οδήγηση πιο πολύ από ποτέ. Είτε είμαι για μερικά χρόνια, είτε για δύο, είτε για ένα, θα είμαι εδώ την επόμενη χρονιά και ελπίζω ακόμα περισσότερο από αυτό. Υπάρχει μια μεγάλη ζωή μετά από τη Formula 1 και δε θέλω να την επιμηκύνω περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε, επειδή είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου τώρα. Υπάρχουν ακόμα υπέροχα πράγματα εκτός από την καριέρα μου στη Formula 1, πάνω στα οποία δουλεύω, απολαμβάνοντας τους αγώνες πιο πολύ από ποτέ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...