Δύσκολη τη ζωή του Vettel θέλει να κάνει ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Mercedes εναντίον Ferrari. Lewis Hamilton εναντίον Sebastian Vettel. Αυτές ήταν οι δύο μεγάλες μάχες της φετινής σεζόν, και φαίνεται πως θα είναι και τα επόμενα χρόνια. Η γερμανική ομάδα κατέκτησε στο Austin το τέταρτο συνεχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ ο Βρετανός, όντας για έναν ακόμα αγώνα άψογος, άνοιξε τη διαφορά στους 66 βαθμούς, και πλέον θέλει μόλις μία πέμπτη θέση στους επόμενους τρεις αγώνες για να σηκώσει το τρόπαιο.

Ο Seb υπέγραψε το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο με τη Ferrari, μέχρι τα τέλη του 2020. Αυτό αποτελεί μια πρόκληση για τον Hamilton, ο οποίος θέλει να κάνει ό,τι και φέτος, δηλαδή να στερήσει τον τίτλο από τον Γερμανό και τη Scuderia τα επόμενα τρία χρόνια. Επιπλέον, λέει ότι η ομάδα του Maranello δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τον ίδιο, δηλώνοντας ευτυχισμένος που οδηγεί για τη Mercedes.

Βλέπω το κόκκινο μονοθέσιο και είμαι οπαδός της εταιρείας και της μάρκας. Θα ήταν τιμή για έναν οδηγό να τρέξει με αυτά τα μονοθέσια, αλλά δεν έχει υπάρξει ως επιλογή. Αν η Ferrari με ήθελε, θα με είχαν προσεγγίσει. Θέλω να δουλεύω με ανθρώπους που με θέλουν. Αν δε με θέλουν, δεν υπάρχει πρόβλημα. Είμαι χαρούμενος να κάνω δύστυχη τη ζωή τους τα επόμενα χρόνια. Ο Sebastian μόλις υπέγραψε νέο συμβόλαιο, οπότε στόχος για ‘μένα και την ομάδα είναι να κάνω δυστυχισμένο αυτόν και τη Ferrari τα επόμενα τρία χρόνια.

Η φετινή σεζόν δεν ήταν η πιο ήρεμη για τον 32χρονο. Το περιστατικό στο Μπακού είναι χαρακτηριστικό, με τον Hamilton να θυμάται τα λόγια του πατέρα του, δηλαδή ότι η καλύτερη απάντηση έρχεται εντός πίστας.

Το πώς ο Sebastian συμπεριφέρθηκε στο Μπακού και το τι έκανε δεν έχει σχέση μ’ εμένα ή πόσο μεγάλος μπορώ να γίνει. Ξέρω πού βρίσκομαι ως ανταγωνιστής του και πιστεύω ότι το ξέρει κι αυτός. Πάντα υπάρχει σεβασμός. Δεν το σκέφτομαι ως «μου το έκανες αυτό». Δεν είναι σημαντικό. Αυτό ξεκινάει από τότε που ήμουν παιδί. Βίωσα πολύ ρατσισμό. Ήθελα να χτυπήσω ένα παιδί που το είπε, αλλά ο πατέρας μου πάντα έλεγε «μίλα μέσα στην πίστα, κέρδισέ τον και αυτό είναι πιο δυνατό». Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τις λέξεις. Κέρδισε το πρωτάθλημα και μετά θα σωπάσει.

ΠηγήThe Sun

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...