Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. Διαθέσιμη από 130.000 ευρώ στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Η Alfa Romeo ανακοίνωσε πως η Stelvio Quadrifoglio είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, με αρχική τιμή της 130.000 ευρώ.

Το πρώτο Alfa Romeo SUV στην δυνατή του έκδοση φορά τον 2,9-λίτρων V6 Bi-Turbo βενζινοκινητήρα που αποδίδει 510 ίππους και μέγιστη ροπή 600 Nm, με τελική ταχύτητα 283 χλμ/ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα, ενώ κατέχει το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στο Nürburgring με 7:51,7.

Ο κινητήρας συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και με σύστημα τετρακίνησης Q4 all-wheel drive. Ζυγίζει 1.830 κιλά και εξοπλίζεται με το AlfaTM Chassis Domain Control (CDC) και είναι η μόνη έκδοση που διαθέτει το διαφορικό AlfaTM Active Torque Vectoring στον βασικό εξοπλισμό.

Ο βασικός εξοπλισμός της Stelvio Quadrifoglio περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εισαγωγές αέρα στο καπό, αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, 20άρες ζάντες αλουμινίου, μαύρες δαγκάνες φρένων, καθώς και πίσω διαχύτη με τετραπλή απόληξη της εξάτμισης με ειδικό ήχο. Εσωτερικά ξεχωρίζουν τα δερμάτινα/αλκαντάρα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού 6-ρυθμίσεων με αφρώδες υλικό στο κέντρο, το σπορ δερμάτινο τιμόνι, το ταμπλό από ανθρακονήματα και η έγχρωμη οθόνη 7” TFT υψηλής ευκρίνειας. Επιπλέον, στάνταρ διατίθενται η κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές πλέγματος και οι εμπρός/πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Κατόπιν παραγγελίας, είναι διαθέσιμα και τα κεραμικά δισκόφρενα που συμβάλλουν ταυτόχρονα στον περιορισμό του βάρους (17 κιλά λιγότερα από τα στάνταρ) και στο καλύτερο φρενάρισμα σε όλες τις συνθήκες και ανεξαιρέτως θερμοκρασίας.

Οι παραγγελίες για τη Stelvio Quadrifoglio μόλις άνοιξαν και όπως όλη η γκάμα της Stelvio, προσφέρεται με 5 χρόνια εγγύηση, οδική βοήθεια και χρηματοδότηση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...