Τον Αύγουστο, το διοικητικό συμβούλιο της κορεάτικης εταιρίας έδωσε το πράσινο φως προκειμένου να περάσει στη παραγωγή η έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Santa Cruz, το οποίο παρουσιάστηκε στο κοινό το 2015. Σήμερα μαθαίνουμε ότι το pickup της εταιρίας θα μπορούσε να κατασκευάζεται στις Η.Π.Α., έτσι ώστε να δοθεί μια ώθηση στις πωλήσεις της Hyundai στην Αμερική, οι οποίες δεν είναι και στο καλύτερο σημείο τους.

Για τον ίδιο λόγο, τα Kona και Tucson είναι αρκετά πιθανό να κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Alabama της Αμερικής, εκεί που συναρμολογούνται τα Elantra, Sonata και Santa Fe.

Για να συμβεί αυτό, όμως, η Hyundai θα πρέπει να αναβαθμίσει το παραπάνω εργοστάσιο και από τα 380.000 οχήματα που είναι σήμερα η ετήσια παραγωγική, να αυξηθεί στις περίπου 450.000 μονάδες. Η απόφαση να βγαίνουν από την ίδια γραμμή το pickup και το Tucson έχει νόημα, καθώς το πρώτο έχει επιβεβαιωθεί ότι θα βασίζεται στην πλατφόρμα του SUV.

Τέλος, η Hyundai σκέφτεται σοβαρά την πιθανότατα το pickup να διαθέτει και έναν εξακύλινδρο κινητήρα, με την κυκλοφορία του να αναμένεται μετά το 2020.

 • Nikolas Karampelas

  τα τελευταία χρόνια όλα τα Pickup που βγαίνουν δείχνουν εντελώς αποκομμένα από την πραγματικότητα και το γιατί υπάρχουν Pickup και τι ανάγκες καλύπτουν…
  Επιτέλους νιώστε αγαπητοί κατασκευαστές, άλλο το suv άλλο το pickup

 • SAMURAI-66

  Δεν μπορουν να αποκτησουν καλυτερη βαση παραγωγης απο αυτη των ΗΠΑ,στην χωρα που ειναι το βασιλειο των pickup με της μεγαλυτερες πωλησεις ισως διεθνως.

 • πάλι βάζει τα γυαλιά η χιουντάι.

 • shaoqing14

  Ενα pick up ελειπε απο το οπλοστασιο της hyundai,αν και θα πρεπει να αποκτησει μια global παρουσια στις αγορες και να καθιερωθει σιγα-σιγα.