Ο Marc Marquez κέρδισε μια BMW M4 CS

Σχετικά άρθρα

O 24-χρονος Marc Marquez είναι ο αναβάτης του MotoGP, που πέτυχε φέτος, όπως και πέρυσι, τις περισσότερες pole position και έτσι κέρδισε μια BMW M4 CS. Είναι η 15η χρονιά που η BMW χαρίσει στον αναβάτη του MotoGP με τις περισσότερες pole position μια μοναδική δημιουργία της και πέρυσι ο Marquez είχε πάρει μία BMW M2 Coupe, το 2013 είχε κερδίσει μια M6 Coupe, το 2014 μια M4 Coupe, ενώ το 2015 μια M6 Convertible.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε μπλε μεταλλικό χρώμα (San Marino Blue) και φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρος εν σειρά twin-turbo κινητήρα απόδοσης 460 ίππων και 600 Nm. To γερμανικό coupe διαθέτει carbon-κεραμικούς δίσκους με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός και τετραπίστονες πίσω. Το carbon καπό, η ducktail αεροτομή, το μπροστά splitter, και ο νέος πίσω διαχύτης, προέρχονται από την M4 GTS, ενώ νέες είναι οι ζάντες 19″ μπροστά και 20″ πίσω. Διαθέτει τα OLED πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ επιπλέον, μαζί με τις νέες επενδύσεις εσωτερικά των θυρών μειώνουν το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου κατά 32 κιλά σε σχέση με την απλά Μ4, και κατά 10 κιλά σε σχέση με το Competition Package.

Για το 0-100 χλμ/ώρα η M4 CS, που συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο διπλοσύμπλεκτο 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, χρειάζεται 3,9 δευτ. (0,3 δευτ. πιο γρήγορα από την M4 Competition Package), με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 280 χλμ/ώρα. Στο Nürburgring γυρνά σε 7:38, 10 δευτερόλεπτα πιο αργά από την M4 GTS και 14 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από την απλή M4.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...