Για μια πολύ διαφορετική FW41 μάς προϊδεάζει ο Massa

Σχετικά άρθρα

Όταν η Williams παρουσίαζε πέρυσι την FW40, είδαμε ότι, παρά τους νέους κανονισμούς, το μονοθέσιο δεν είχε μεγάλες αλλαγές συγκριτικά με την FW38 του 2016, πέρα βέβαια από αυτές που πρόσταζαν οι κανονισμοί. Το βρετανικό μονοθέσιο είχε φανερή υστέρηση σε κάθετη δύναμη, όντας το χειρότερο από αυτά που φορούν τους κινητήρες της Mercedes, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση, 104 βαθμούς πίσω από την Force India.

Η FW41 θα είναι το πρώτο μονοθέσιο υπό την τεχνική ηγεσία του Paddy Lowe, ο οποίος έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του στη McLaren και τη Mercedes. Ο Felipe Massa, μπορεί να έχει αποχωρήσει από τη Williams και τη Formula 1, αλλά ο Βραζιλιάνος έχει δει την FW41 σε μερικά στάδια ανάπτυξής της, και τώρα κάνει λόγο για μεγάλες αλλαγές.

Είδα το νέο μονοθέσιο στην αεροδυναμική σήραγγα και είδα τόσες πολλές αλλαγές, που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Όλοι δουλεύουν. Ίσως να πάμε στον πρώτο αγώνα και όλοι να έχουμε τόσες πολλές αλλαγές στο μονοθέσιο. Το αυτοκίνητο δείχνει πολύ πιο επιθετικό. Δείχνει πολύ διαφορετικό, έτσι πιστεύω ότι μπορούν να βελτιωθούν.

Έχετε τη Renault που θα βελτιωθεί. Επίσης, έχετε τη McLaren, οπότε μπορούμε να δούμε πόση μπορεί να είναι αυτή η βελτίωση. Θα πρέπει, επίσης, να δω και τι μπορούν να κάνουν οι οδηγοί, όμως πιστεύω ότι ίσως η ομάδα μπορεί να έχει ένα καλύτερο μονοθέσιο απ’ ό,τι είχε μέχρι τώρα.

Ο Lowe είναι αρκετά αισιόδοξος για το 2018, χωρίς, ωστόσο, όλα να κυλούν ρολόι στο Grove, όμως ο Βρετανός είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη δουλειά των μηχανικών του.

Οι μηχανικοί είναι πολύ απασχολημένοι με το μονοθέσιο. Υπάρχει πολλή δουλειά να κάνουμε κι έχουμε καθυστερήσει λίγο σε κάποια πράγματα, δυστυχώς. Έτσι, οι μηχανικοί θα πρέπει να δουλέψουν πραγματικά πολύ σκληρά τους επόμενους δύο μήνες. Όμως, γίνεται καλή δουλειά και ελπίζουμε ότι θα βελτιωθούμε πολύ συγκριτικά με το 2017.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα