Οι περισσότεροι από τους πλούσιους που έχουν στη κατοχή τους μια συλλογή αυτοκινήτων, έχουν παρκαρισμένα τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους στην ασφάλεια ενός ιδιωτικού κλειστού γκαράζ. Ωστόσο αυτά τα supercars που βλέπεις στις φωτογραφίες βρίσκονται σε ένα ανοικτό πάρκινγκ κάπου στις ΗΠΑ.

Η τοποθεσία δεν ανακοινώνεται από τον χρήστη του Reddit που ανέβασε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, αλλά δηλώνει πως ο καθένας που θα βρεθεί στο σημείο, μπορεί να περπατήσει ανάμεσα στα αυτοκίνητα, βγάζοντας τα φωτογραφίες. Το πάρκινγκ βρίσκεται δίπλα από μερικά γραφεία , οι υπάλληλοι των οποίων παρκάρουν στους πρώτους τέσσερις ορόφους, με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα να βρίσκονται στον 8ο όροφο.

Τα αυτοκίνητα ανήκουν στην ομάδα Hines Race Team και το πιθανότερο είναι τα supercars να ανήκουν σε αρκετούς ιδιοκτήτες. Παρ ‘όλα αυτά, είναι παράξενο το γεγονός πως τα αυτοκίνητα βρίσκονται σταθμευμένα εκεί χωρίς κάλυμμα. Ανάμεσά τους συναντάμε μια Lamborghini Aventador SV, μια Jaguar F-Type Project 7, μια Ferrari 599 GTO και μια Ferrari 458 Speciale.