Εξαρτήματα της γραμμής παραγωγής του Tesla Model 3 βρίσκονται ακόμη στη Γερμανία

Σχετικά άρθρα

Η Tesla παρουσίασε μέσα στην εβδομάδα τα οικονομικά της στοιχεία για τέταρτο τρίμηνο του 2017, όπου και παρουσίασε ζημιές 675,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Musk με επιστολή προς τους μετόχους δήλωσε πως οι περισσότερες ζημιές οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στα προβλήματα της παραγωγής του Model 3.

Ο Musk σημείωσε πως ο στόχος της Tesla παραμένει στο να κατασκευάζει 2.500 Model 3 εβδομαδιαίως μέχρι το τέλος του Μάρτη, και 5.000 Model 3 ανά εβδομάδα μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

Για να φτάσει στο σημείο αυτό όμως, θα χρειαστεί ένα νέο αυτοματοποιημένο σύστημα παραγωγής που σχεδιάστηκε από την Tesla Grohmann Automation στη Γερμανία. Αυτή η γραμμή παραγωγής πρέπει να σταλθεί στις ΗΠΑ, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει τον επόμενο μήνα. Θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου η γραμμή παραγωγής να συναρμολογηθεί στο Gigafactory εργοστάσιο της Tesla, ώστε να αυξηθεί ο ρυθμός παραγωγής του Model 3.

Στις σχετικές ειδήσεις ο Musk είπε πως το Tesla Semi, το φορτηγό της εταιρίας, μετά από 4 χρόνια, θα μπορούσε να πουλά 100.000 μονάδες ή ακόμη περισσότερο, ετησίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...