Smartphone από την Land Rover

Σχετικά άρθρα

Η Land Rover συνεργάστηκε με την Bullitt Group και παρουσίασε ένα smartphone, το Explore που έχει σχεδιαστεί να είναι τόσο ανθεκτικό όσο τα αυτοκίνητα της βρετανικής εταιρίας.

Διαθέτει οθόνη 5″ με Corning Gorilla Glass, έχει 64-bit επεξεργαστή 2,6 GHz με 10 πυρήνες, 4 GB μνήμη RAM, 64 GB εσωτερικής μνήμης με αυτή να μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας micro SD.

Η οθόνη μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και όταν ο χρήστης φοράει γάντια, με το κινητό τηλέφωνο να διαθέτει φακό με λειτουργία SOS, πυξίδα κτλ, με το Android λειτουργικό να είναι στην έκδοση Nougat, ενώ θα μπορεί να αναβαθμιστεί και στην έκδοση Oreo.

Η μπροστινή κάμερα είναι 8 MP, η πίσω 16 MP με το κινητό να φέρει μπαταρία 4.000 mAh που μπορεί να μεγαλώσει κατά 3.600 mAh μέσω power back. Το κόστος του στην Αγγλία ανέρχεται στα £599 (€682).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...