Πρωτότυπο pickup από την Volkswagen στη Νέα Υόρκη

Σχετικά άρθρα

Την ερχόμενη Τετάρτη η Volkswagen στο περιθώριο της έκθεσης της Νέας Υόρκης θα παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο pickup. Το μοντέλο θα είναι διαφορετικό από το Amarok, με την έκδοση παραγωγής να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Volskwagen στο Τενεσί.

Το μοντέλο, που θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Chevrolet Colorado, Toyota Tacoma, Ford Ranger και Honda Ridgeline, θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Atlas, η πεντάπορτη έκδοση του οποίου θα παρουσιαστεί και αυτό στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Στις σχετικές ειδήσεις η Volkswagen σχεδιάζει να πουλά στις ΗΠΑ ένα συμπαγές crossover στις ΗΠΑ από το 2020 και μετά. Δεν θα είναι το T-Roc αλλά η αμερικάνικη έκδοση του Powerful Family SUV που παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Volkswagen teasάρει νέα έκδοση του Golf GTI

Την 31η Μαΐου, κατά τη διάρκεια του 24ωρου αγώνα του Nurburgring, η Volkswagen θα παρουσιάσει μια νέα έκδοση του Golf GTI, καθώς φέτος γιορτάζει...

Volkswagen: Τα plug-in υβριδικά έχουν μέλλον

Η επιβράδυνση υιοθέτησης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και η απροθυμία του καταναλωτικού κοινού να στραφεί στην αγορά αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων με τον ρυθμό που θέλουν...