Η Volkswagen θα καταργήσει το GTX λογότυπο, για χάρη των ηλεκτρικών GTI and R

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen θα αποσύρει την επωνυμία των GTX για τα σπορ αμιγώς ηλεκτρικά της μοντέλα, για να ανοίξει τον δρόμο για τα πρώτα της ηλεκτρικά μοντέλα με τα λογότυπα των GTI και R.

Το σήμα GTX χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στις κορυφαίες εκδόσεις των Volkswagen ID.4 και ID.5 το 2021 και έκτοτε έχει επεκταθεί σε όλη την οικογένεια των ID μοντέλων, όπως τα ID.3 GTX, ID.7 GTX and ID.Buzz GTX.

Αρχικά, το λογότυπο των GTX προοριζόταν αποκλειστικά για τα σπορ ηλεκτρικά μοντέλα της γερμανικής εταιρίας που φέρουν δύο ηλεκτροκινητήρες, αλλά το ID.3 GTX διαθέτει μόνο έναν κινητήρα στο πίσω μέρος.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η γκάμα των GTX μοντέλων έχει επεκταθεί σημαντικά τελευταία, ο διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen, Thomas Schafer, επιβεβαίωσε ότι το λογότυπο θα καταργηθεί σταδιακά, καθώς η Volkswagen θέλει να εξηλεκτρίσει τα GTI και R μοντέλα, τονίζοντας:

Το GTX είναι η μάρκα επιδόσεων της MEB [πλατφόρμας], αλλά θα επιστρέψουμε στο GTI και στο R στα επόμενα προϊόντα.

Το ερώτημα είναι: πώς τοποθετούμε το GTI; Το GTI είναι παραδοσιακά επιδόσεις και κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mazda EZ-6

Τον προηγούμενο μήνα, στο περιθώριο της έκθεσης του Πεκίνου, η Mazda παρουσίασε το EZ-6, ένα σεντάν μοντέλο που αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda...

Η Τουρκία βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τις BYD, Chery, SAIC για εργοστάσια στη χώρα

Η Τουρκία διαρρέει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις BYD και Chery για επενδύσεις στη γειτονική χώρα, ώστε οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες να κατασκευάσουν...