Κάθε δημιουργία της μικρής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας πληροί τις προϋποθέσεις για να μπει σε ένα μουσείο μοντέρνας τέχνης, αλλά ο Pablo Perez Companc επέλεξε να τοποθετήσει το “έργο τέχνης” του στο σαλόνι του σπιτιού του.

Ξεκινώντας από τον ιδιοκτήτη, ο 35-χρονος Αργεντίνος είναι οδηγός αγώνων από το Μπουένος Άιρες και γιος του πλουσιότερου ανθρώπου της χώρας της Λατινικής Αμερικής, του επιχειρηματία Gregorio Perez Companc. Επίσης, όσοι λάτρεις του WRC ίσως θυμούνται τον μεγάλο του αδερφό Luis Perez Companc, ο οποίος έχει τρέξει και στο Acropolis με ένα Ford Focus WRC.

Όπως μπορείς να δεις και από τον λογαριασμό του Pablo Perez Companc στο Instagam, o Αργεντίνος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα αυτοκίνητα της Pagani, και γι’αυτό αποφάσισε να βάλει την Zonda Revolution να “κρέμεται” στο σαλόνι του.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για πραγματική Pagani που έτρεχε ο Perez και διαθέτει όλα τα μηχανικά μέρη, αλλά σίγουρα όλο το σώμα είναι αυθεντικό και φτιαγμένο από ανθρακονήματα. Αν είναι πλήρως λειτουργικό θα το έλεγα ίσως βλασφημία ένα τόσο φανταστικό όχημα να μην είναι στις πίστες και να γίνεται έκθεμα. Αλλά θα μου πεις ποιος είμαι εγώ για να κρίνω.