Εγκρίθηκαν τα σχέδια του Μαϊάμι για Grand Prix το 2019

Σχετικά άρθρα

Τυπικό ήταν το θέμα για έγκριση των σχεδίων όσον αφορά το Grand Prix στην πόλη του Μαϊάμι από το 2019. Όπως περιμέναμε να συμβεί αυτή την εβδομάδα, οι υπεύθυνοι έδωσαν την αρχική τους έγκριση, ώστε τα μονοθέσια της Formula 1 να επισκεφτούν τη μαγευτική μεγαλούπολη των ΗΠΑ τον Οκτώβριο του επόμενου έτους.

Ο Sean Bratches, υπεύθυνος του εμπορικού κομματιού της Formula 1, δηλώνει ικανοποιημένος από την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, με τη Liberty Media να είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί με όλους τους φορείς για τη διεξαγωγή του Grand Prix.

Με τις ομόφωνες ψήφους της Πόλης του Μαϊάμι και της Επιτροπής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε πάρει την προκαταρκτική έγκριση για να φέρουμε το Grand Prix της Formula 1 στο Μαϊάμι. Αναγνωρίζουμε ότι είναι μόνο η αρχή της διαδικασίας και θα ξεκινήσουμε αμέσως να δουλεύουμε με τους διάφορους φορείς της κοινότητας, την Πόλη του Μαϊάμι, το Λιμάνι του Μαϊάμι, το Bayfront Park Management Trust και άλλους, προκειμένου να φτάσουμε σε μία τελική συμφωνία.

Η Formula 1 στο Μαϊάμι αντιπροσωπεύει μια φανταστική ευκαιρία για να φέρουμε το σπουδαιότερο αγωνιστικό θέαμα του πλανήτη σε μια από τις πιο εμβληματικές πόλεις του κόσμου, και είμαστε ενθουσιασμένοι που το ταξίδι αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠηγήFormula 1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...