Ένα από τα στιγμιότυπα που σημάδεψαν την ιστορική τους συνάντηση του Donad Trump και του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη ήταν όταν ο Αμερικάνος πρόεδρος έδειξε την προεδρική του λιμουζίνα στον Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Μετά την ολοκλήρωση του γεύματος εργασίας ο Αμερικανός πρόεδρος κι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης έκαναν βόλτα έξω από το ξενοδοχείο, όταν ο Trump φάνηκε να κάνει μια απρογραμμάτιστη στάση στο τεράστιο θωρακισμένο αυτοκίνητο, γνωστό ως «Κτήνος». Οι δύο άνδρες πλησίασαν τη λιμουζίνα με την αστερόεσσα με τον Trump να γνέφει σ’ έναν από τους σωματοφύλακές του να ανοίξει την πόρτα για να δουν το εσωτερικό του.

Διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για μια κίνηση αβρότητας από μέρους του Ρεπουμπλικανού προέδρου προς τον συνομιλητή του, που αποτυπώνει την βελτίωση στις σχέσεις των δύο κρατών.

Ο Κιμ χαμογέλασε καθώς κοίταξε μέσα στο αξίας 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων και βάρους οκτώ τόνων όχημα, που είναι σχεδιασμένο να αντέχει σε στρατιωτικές ή χημικές επιθέσεις καθώς διαθέτει ατσάλινες πόρτες με θωράκιση πάχους 24 χιλιοστών.