Η Chevrolet παρουσίασε το νέο Blazer. Το crossover που τοποθετείται ανάμεσα στα Equinox και Traverse, έχει επιθετικό σχεδιασμό, αντλώντας πολλά στοιχεία από την Camaro.

Φέρει μεγάλη γρίλια, εξαιρετικά λεπτά φωτιστικά σώματα, ζάντες 18″ μαύρα προστατευτικά πλαστικά και προσφέρεται με δύο κινητήρες. Με έναν τετρακύλινδρο 2,5-λίτρων απόδοσης 193 ίππων με 255 Nm ροπής και με έναν V6 3,6-λίτρων 305 ίππων με 365 Nm ροπής. Και οι δύο συνδυάζονται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με start/stop.

Υπάρχει διαθέσιμο και σύστημα τετρακίνησης, με τις RS και Premier εκδόσεις να διαθέτουν ένα σύστημα τετρακίνησης με διπλό συμπλέκτη. Επίσης οι συγκεκριμένες εκδόσεις ξεχωρίζουν λόγω των χρωμιομένων και μαύρων διακοσμητικών, όπως και από τις ζάντες 20″ και 21″.

Στο εσωτερικό συναντάμε μεταξύ άλλων οθόνη 8″ στο κέντρο του ταμπλό, συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto, κυκλικούς αεραγωγούς, δερμάτινες επενδύσεις, ασύρματη φόρτιση smartphones, Wi-Fi hotspot, 4G LTE, έξι USB, πανοραμική οροφή και κάμερα οπισθοπορείας.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στις ΗΠΑ από τις αρχές του 2019, με την παραγωγή του να γίνεται στο Μεξικό.