Το νέο Ford Focus προσφέρει άφθονο χώρο για τα παιδιά που επιστρέφουν στο σχολείο

Σχετικά άρθρα

Αν είσαι οικογενειάρχης ή όχι, ήξερες ότι κατά μέσο όρο ένα παιδί που πηγαίνει σχολείο ψηλώνει με ρυθμό 6 εκατοστών το χρόνο; Και στο μέγιστο ρυθμό ανάπτυξής τους, τα παιδιά μπορούν να ψηλώσουν μέχρι και 16 εκατοστά (!) σε ένα χρόνο, και μέχρι και μισό εκατοστό σε μια μόνο νύχτα.

Αυτό σημαίνει ότι με την επιστροφή τους στο σχολείο μετά το καλοκαιρινό τους διάλειμμα, ορισμένοι μαθητές θα βρεθούν στο οικογενειακό αυτοκίνητο περίπου 2 εκατοστά ψηλότερα από ό,τι ήταν πριν.

Επιστημονική μελέτη έχει δείξει ότι οι μαθητές μεγαλώνουν ακόμη πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους, επειδή έχουν λιγότερο άγχος.

Η Ford θέλει να διαφημίσει τους άφθονους χώρους του ολοκαίνουργιου Focus, καθώς ο χώρος για τα γόνατα των πίσω επιβατών είναι μεγαλύτερος κατά 5 εκατοστά σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Ακόμα, οι επιβάτες στο πίσω μέρος έχουν επιπλέον 6 εκατοστά “αέρα” για τους ώμους τους και ένα πιο επίπεδο πάτωμα κάτω από το κεντρικό κάθισμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...