Η Volkswagen κατασκεύασε το γρηγορότερο Arteon στον κόσμο

Σχετικά άρθρα

H Volkswagen Αυστραλίας παρουσιάζει το ART3on, το ταχύτερο μέχρι σήμερα Arteon του κόσμου, αλλά δεν σκοπεύει να το περάσει στη παραγωγή.

Βασίζεται στο Arteon R-Line με τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα να δυναμώνει και να αποδίδει 483 άλογα με 600 Nm ροπής, αύξηση 207 ίππων και 250 Nm ροπής από τις εργοστασιακές τιμές. Η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης 4Motion, με τον κινητήρα να συνδυάζεται με DSG κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,9 δευτερόλεπτα, με το ART3on να παίρνει μέρος στο φετινό World Time Attack Challenge στο Σίδνεϊ και το σώμα του έχει μετατραπεί σε έργο τέχνης από τον καλλιτέχνη Simon Murray (γνωστός ως KADE).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...