Το Tesla Model 3 Performance Track Mode είναι ταχύτερο από μια Ferrari 458 Italia στο Willow Springs

Σχετικά άρθρα

Η Tesla προσφέρει το Track Mode στο Model 3 Performance που αντικαθιστά το πρόγραμμα ευστάθειας με ένα νέο που προσφέρει καλύτερο χειρισμό του Model 3 Performance εντός πίστας, ενώ μπορεί ταυτόχρονα να ελέγξει την ροπή των μπροστά και πίσω τροχών, έτσι ώστε να εξαλείψει την υποστροφή και την υπερστροφή.

Σύμφωνα με την Tesla, το Track Mode μπορεί να κρίνει το πότε ο οδηγός χρειάζεται περισσότερη ή λιγότερη ροπή στους μπροστά και στους πίσω τροχούς, ρυθμίζοντας την πρόσφυση. Επίσης το νέο λογισμικό προσφέρει μια ηλεκτρονική λειτουργία που μιμείται το κλείδωμα του διαφορικού, δίνει στον οδηγό καλύτερη αίσθηση στο φρενάρισμα, ενώ οι ηλεκτροκινητήρες χρησιμοποιούν την μπαταρία ως ψυγείο για να κρυώσουν.

Το Tesla Model 3 Performance αποδίδει 450 άλογα με 640 Nm ροπής, κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα και στην πίστα του Willow Springs το αυτοκίνητο με το Track Mode, με τακάκια της Brembo και ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 κατάφερε να κάνει χρόνο 1:21.49, χρόνος που είναι ταχύτερος από αυτόν που έχει σημειώσει η Ferrari 458 Italia (1:22.30).

ΠηγήMotortrend

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...