Η ιαπωνική εταιρία ετοιμάζει για την έκθεση του Los Angeles -που ανοίγει τις πύλες της σε δύο εβδομάδες- τα Avalon TRD και Camry TRD, δύο νέα μοντέλα που επεκτείνουν την TRD οικογένεια της Toyota. Για το λόγο αυτό έδωσε το παρακάτω teaser video, που μας δείχνει ξεκάθαρα τις οπτικές αναβαθμίσεις των μοντέλων, αλλά η εταιρία δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με τα μηχανικά τους σύνολα.

H παρουσίαση των συγκεκριμένων μοντέλων έρχεται τέσσερις μήνες μετά τα αποκαλυπτήρια του GT86 TRD στις Η.Π.Α., το οποίο διαθέτει φρένα της Brembo, νέο bodykit αποτελούμενο από μπροστά spoiler, πλαϊνές ποδιές, διαχύτη και αεροτομή, νέες απολήξεις εξατμίσεων και ζάντες 18″ με sport ελαστικά.

Κάτι παρόμοιο περιμένουμε και για τα δύο μεγάλα sedan της ιαπωνικής εταιρίας. Στο video βλέπουμε τον οδηγό του NASCAR, Martin Truex Jr. να μιλά με τον Rutledge Wood για τα Avalon TRD και Camry TRD. Και τα δύο διαθέτουν νέες μαύρες ζάντες, νέες μάσκες, χρωμιωμένες απολήξεις των εξατμίσεων, πλαϊνές ποδιές, και πίσω αεροτομές.