Και ενώ τα νέα για την υγεία του Michael Schumacher φαίνεται να είναι καλύτερα από ποτέ, το μουσείο της Ferrari στο Maranello ανακοίνωσε ότι αφιερώνει μια ειδική έκθεση στον θρύλο της Formula 1. Αυτή έχει όνομα “Michael 50” και θα ανοίξει με την ευκαιρία των 50ών γενεθλίων του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 στις 3 Ιανουαρίου του 2019.

Η έκθεση γίνεται σε συνεργασία με το ίδρυμα Schumacher Keep Fighting, το οποίο έχει την υποστήριξη -μεταξύ άλλων- του Jean Todt, Ross Brawn, και του γιου του Mick Schumacher. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της ιταλικής εταιρείας, η έκθεση αυτή αποτελεί γιορτή και ευγνωμοσύνη για τον πιο επιτυχημένο οδηγό του όρθιου αλόγου. Στη σχετική της ανακοίνωσή, η Ferrari αναφέρει:

Οι χώροι του μουσείου θα επιστρέψουν στις αξέχαστες εποχές που ο Michael Schumacher προίκισε όλους τους Ferraristi και αυτό δημιούργησε ένα θρύλο μεγαλύτερο από ποτέ στις καρδιές όλων των οπαδών. Η έκθεση θα αναδείξει επίσης τη σημαντική συμβολή του Michael στην εξέλιξη εξαιρετικών αυτοκινήτων GT στα χρόνια του στο Maranello, ως οδηγός και αργότερα ως σύμβουλος.