Πως την βρίσκεις αυτήν την πράσινη BMW M5 Competition;

Σχετικά άρθρα

Στην αντιπροσωπεία της BMW στο Abu Dhabi βρίσκεται αυτή η πράσινη BMW M5 Competition. Βαμμένη στο Rally Green χρώμα της BMW Individual, το αυτοκίνητο φέρει μαύρη γρίλια, μαύρα “βράγχια” μαύρους καθρέπτες, μαύρα σήματα και μαύρο διαχύτη.

Στο εσωτερικό διαθέτει μπεζ δερμάτινες επενδύσεις, carbon διακοσμητικά και μαύρο δερμάτινο ταμπλό. Μηχανικά φορά τον V8 4,4-λίτρων biturbo κινητήρα που αποδίδει 625 άλογα μεταξύ 5.600 και 6.700 σ.α.λ με 750 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο M Steptronic 8 σχέσεων και έχει τρία προγράμματα λειτουργίας Efficient, Sport, and Sport Plus.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,3 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 10,8 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα. Για τους “πιο δραστήριους” η BMW μπορεί να αφαιρέσει τον περιοριστή και η τελική ταχύτητα να ξεπεράσει το φράγμα των 300 χλμ/ώρα, αγγίζοντας τα 305 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hertz χρέωσε με 277 δολάρια για βενζίνη πελάτη της που νοίκιασε ένα Tesla Model 3

Η επιστροφή ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου με γεμάτο το ρεζερβουάρ καυσίμων έχει γίνει πραγματικότητα για πολλούς ταξιδιώτες, αλλά τι συμβαίνει όταν κάποιος νοικιάζει ένα ηλεκτρικό...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...