Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio by Romeo Ferraris με 550 άλογα

Σχετικά άρθρα

Ο ιταλικός βελτιωτικός οίκος και αγωνιστική ομάδα Romeo Ferraris, με έδρα το Μιλάνο, μας παρουσιάζει το τελευταίο του project που αφορά την Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. Ξεκινώντας από το αισθητικό κομμάτι, το αυτοκίνητο εκ των πραγμάτων δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές και έτσι οι μόνες τροποποιήσεις είναι οι νέες ζάντες 20 ιντσών της OZ, το “χαμαιλεων” αυτοκολλητα βινυλιου, και οι αποστάτες στους τροχούς (20 χλστ. εμπρός και 25 χλστ. πίσω). Ακόμα, ο θυρεός είναι από carbon, ενώ υπάρχουν διπλές απολήξεις για την εξάτμιση.

Μηχανικά, από το εργοστάσιο ο 2.9-λίτρων V6 twin-turbo κινητήρας απόδίδει 510 άλογα και 600 Nm ροπής, στην προκειμένη περίπτωση όμως η απόδοση έχει ανέβει στα 550 άλογα και 660 Nm ροπής. Η Romeo Ferraris δεν δίνει νούμερα επιδόσεων, αλλά αρκείται να αναφέρει ότι η τελική ταχύτητα έχει αυξηθεί από τα 283 χλμ/ώρα του εργοστασιακού αυτοκινήτου στα 290 χλμ/ώρα του δικού της.

Τέλος, η εταιρία αναφέρει ότι προσφέρει πακέτα και για τους υπόλοιπους κινητήρες του μοντέλου, όπου ο 2.0-λιτρος turbo από τα 200 άλογα αποδίδει 245, ενώ ο 2.2-λίτρων πετρελαιοκινητήρας από τα 180 άλογα αποδίδει πλέον 210 και αυτός με τα 210 άλογα 228 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...