Η BMW την άνοιξη θα λανσάρει μία σειρά νέων προτάσεων που θα πλαισιώσουν τον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ θα διευρύνει τη γκάμα εργοστασιακών προαιρετικών επιλογών.

1BMW 4-Series M Sport Individual

Μία νέα και ελκυστική προσθήκη στις εκδόσεις εξοπλισμού που θα διατίθεται από το Μάρτιο του 2019 για τις BMW Σειρά 4 Coupe, BMW Σειρά 4 Cabrio και BMW Σειρά 4 Gran Coupe είναι το μοντέλο M Sport Individual. Η νέα γκάμα εξοπλισμού περιλαμβάνει την απόχρωση Tanzanite Blue metallic της BMW Individual, ένα πακέτο M Aerodynamics, BMW Individual High-gloss Shadow Line, ζάντες αλουμινίου 19-ιντσών BMW Individual σε σχέδιο ακτίνων V με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω, και σπορ σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητό λόγο υποπολλαπλασιασμού. Τα πισωκίνητα μοντέλα αποκτούν επίσης ανάρτηση M Sport.

Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ καθίσματα για οδηγό και συνοδηγό, εκτεταμένη δερμάτινη ταπετσαρία Merino (BMW Individual) σε απόχρωση Opal White, θερμαινόμενα καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι M, πακέτο φωτισμού και διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού σε BMW Individual Piano Finish Black. Οι BMW Σειρά 4 Coupe και BMW Σειρά 4 Gran Coupe αποκτούν επένδυση οροφής BMW Individual σε Anthracite. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν από μία ευρεία γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού που περιλαμβάνει εξωτερικές αποχρώσεις, ζάντες αλουμινίου, δερμάτινη ταπετσαρία και διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού.

2BMW 5-Series M Sport Individual Composition

Το πακέτο BMW Individual Composition με στοιχεία M Sport θα διατίθεται για τις BMW Σειρά 5 Sedan και BMW Σειρά 5 Touring από το Μάρτιο του 2019. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει αποχρώσεις BMW Individual σε Azurite Black metallic, Carbon Black metallic, Champagne Quartz metallic, Almandine Brown metallic ή Rhodonite Silver metallic, ζάντες αλουμινίου BMW Individual 20-ιντσών, δερμάτινη ταπετσαρία BMW Individual Merino σε Tartufo, Caramel ή Smoke White, καθίσματα comfort με ενεργό εξαερισμό, δερμάτινο ταμπλό BMW Individual, επένδυση οροφής BMW Individual σε Anthracite και διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού BMW Individual.

3Φίλτρο σωματιδίων βενζίνης

Η γκάμα των BMW X1 και BMW X2 επεκτείνεται, ενώ τα συστήματα μετεπεξεργασίας καυσαερίων τους θα περιλαμβάνουν τώρα φίλτρο σωματιδίων βενζίνης. Την άνοιξη του 2019 αναμένεται η BMW X2 M35i (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 7,1 – 6,9 λίτρα/100 χλμ, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 161 – 158 γρ/χλμ) ως η ναυαρχίδα της σειράς Sports Activity Coupe. Και λίγους μόλις μήνες μετά το λανσάρισμα στην αγορά της νέας BMW Σειράς 8 Coupe και της νέας BMW X5, η γκάμα εξωτερικών αποχρώσεων και δερμάτινου εξοπλισμού για το πολυτελές μοντέλο και το Sports Activity Vehicle θα επεκταθεί με νέες επιλογές.

4Νέες πινελιές

Ανάμεσα στις φρέσκιες πινελιές που αναδεικνύουν οπτικά το σπορ στυλ και τη φινέτσα της BMW Σειράς 2 Coupe και της BMW Σειράς 2 Cabrio είναι τα σκούρα πίσω φώτα, που θα ενταχθούν στο στάνταρ εξοπλισμό από το Μάρτιο του 2019. Η BMW M2 Competition θα διαθέτει επίσης σκούρα φώτα στον βασικό εξοπλισμό. Οι πελάτες που θα παραγγείλουν τις BMW Σειρά 2 Coupe και BMW Σειρά 2 σε έκδοση Sport Line θα μπορούν να επιλέξουν από δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 17 και 18-ιντσών αντίστοιχα στη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού.

Ζάντες 18-ιντσών ελαφρού κράματος αλουμινίου Μ σε σχέδιο διπλών ακτίνων, βαμμένες σε matt Cerium Grey και με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός / πίσω, θα διατίθενται προαιρετικά για τις BMW M240i Coupe και BMW M240i xDrive Coupe, BMW M240i Cabrio, BMW M240i xDrive Cabrio. Η συλλογή εξωτερικών αποχρώσεων για τα συγκεκριμένα μοντέλα περιλαμβάνει τώρα τη νέα έκδοση Long Beach Blue metallic, ενώ υπάρχουν και προαιρετικές, διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού σε απαλό matt Carbon Fibre.

Όλες οι εκδόσεις Sport Line και M Sport της BMW Σειράς 2 Coupe και BMW Σειράς 2 Cabrio διατίθενται με μαύρο πλαίσιο μάσκας “νεφρών”. Νέο στοιχείο στη λίστα προαιρετικού εξοπλισμού για το εσωτερικό είναι η δερμάτινη ταπετσαρία Dakota με αποκλειστική ραφή.

Σκούρα πίσω φώτα περιλαμβάνονται στο στάνταρ εξοπλισμό της BMW Σειράς 3 Gran Turismo από το Μάρτιο του 2019. Αυτοκίνητα με Προσαρμοζόμενους Προβολείς LED (Adaptive LED Headlights) έχουν επίσης μαύρα ένθετα για τις μονάδες των προβολέων, τα οποία στο μοντέλο M Sport συμπληρώνονται από νέα γρίλια, νέες απολήξεις εξατμίσεων και εξωτερικά καλύμματα καθρεπτών (προαιρετικά) σε High-gloss Black. Επιπλέον αυτών, ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών M με φινίρισμα Jet Black σε σχέδιο ακτίνων αστεριού και ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών M σε σχέδιο διπλών ακτίνων με φινίρισμα Jet Black και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός / πίσω διατίθενται για τα μοντέλα M Sport, ως μία νέα και αποκλειστική επιλογή. Τέλος, η εξωτερική απόχρωση Mineral White μπορεί να παραγγέλνεται για τα μοντέλα M Sport.

5Σειρά 4 και M4 με νέους χρωματισμούς και δερμάτινες επιλογές

Η BMW Σειράς 4 Gran Coupe θα προσφέρεται στο Aventurine Red metallic (BMW Individual) και στο Frozen Dark Grey metallic (BMW Individual). Η γκάμα εξωτερικών αποχρώσεων για τις BMW Σειρά 4 Coupe και BMW Σειρά 4 Cabrio περιλαμβάνει τώρα την Mediterranean Blue metallic. Νέα στοιχεία στη λίστα προαιρετικού εξοπλισμού για τη νέα BMW Σειρά 4 είναι οι ζάντες 18-ιντσών σε σχέδιο διπλών ακτίνων και δίχρωμη βαφή Orbit Grey, και επιπλέον ζάντες αλουμινίου 19-ιντσών M με δίχρωμη βαφή Jet Black και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός / πίσω.

Το εσωτερικό, περιέχει επίσης μερικές νέες πινελιές με την απόχρωση Mocha για την προαιρετική, δερμάτινη ταπετσαρία Dakota στις εκδόσεις Sport Line, Luxury Line και M Sport και διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού Carbon Fibre, που διατίθενται σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό M Sport. Οι εκδόσεις M Sport και Sport Line της BMW Σειράς 4 θα εφοδιάζονται τώρα με φιμέ πίσω φώτα και πλαίσιο μάσκας BMW σε High-gloss Black, στάνταρ.

Σκούρα πίσω φώτα συναντάμε επίσης στο πίσω τμήμα των BMW M4 Coupe και BMW M4 Cabrio. Η απόχρωση BMW Individual Frozen Dark Blue θα προσφέρεται προαιρετικά για τα δύο μοντέλα από το Μάρτιο του 2019. Επιπλέον, η BMW M4 Coupe με πακέτο M Competition μπορεί να παραγγέλνεται με δύο νέες, δίχρωμες δερμάτινες ταπετσαρίες. Υψηλής ποιότητας δερμάτινη ταπετσαρία Merino της BMW Individual διατίθεται στους συνδυασμούς Sakhir Orange/Black και Silverstone/Black.