Τα αγαπημένα αυτοκίνητα του James May για το 2018

Σχετικά άρθρα

O James May μίλησε στο DriveTribe μιλώντας για πολλά, ανάμεσά σε αυτά και για το ποια ήταν τα αγαπημένα αυτοκίνητα που οδήγησε το 2018, με το Suzuki Swift να είναι το αγαπημένο του “κανονικό” αυτοκίνητο και το Alpine A110 το καλύτερο αυτοκίνητο που οδήγησε το 2018. Μάλιστα του άρεσε τόσο πολύ το A110 που αγόρασε ένα.

Από το γκαράζ του έχουν περάσει δεκάδες αυτοκίνητα, από το Fiat Panda μέχρι την Ferrari 458 Speciale. Το πρώτο αυτοκίνητο που αγόρασε ήταν το Vauxhall Cavalier του 1978, ενώ το πρώτο ολοκαίνουργιο μοντέλο που αγόρασε ήταν μια Porsche Boxster S δεύτερης γενιάς. Επίσης από τα χέρια του έχουν περάσει μια Rolls-Royce Corniche, μια Ferrari 308, μια Alfa Romeo 164 και ένα BMW i3.

Ερωτηθείς για ποιο αυτοκίνητο είναι αυτό που θα μπορούσε να οδηγήσει για το υπόλοιπο της ζωής του, είπε πως θα ήταν η BMW 3 Series (320i), περιγράφοντας το ως αρκετά ισχυρό, άνετο και καλά κατασκευασμένο.

Επίσης θα τον δεις να λέει πως του άρεσε η νέα Toyota Supra, και πως δεν του αρέσουν τα diesel αυτοκίνητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...