Τον Μάρτιο του 2016 ο Jerry Seinfeld, ο γνωστός Αμερικάνος ηθοποιός και παρουσιαστής έβγαλε σε δημοπρασία 16 Porsche της συλλογής τους. Ανάμεσά τους βρισκόταν και η Porsche 356 A 1500 GS/GT Carrera Speedster του 1958, η οποία αγοράστηκε από την εταιρία Fica Frio Ltd. για 1,54 εκατ. δολάρια

Το αυτοκίνητο υποτίθεται πως είναι ένα από τα 56 GS/GT Carrera Speedster που διαθέτουν αλουμινένιο σώμα και το μοναδικό βαμμένο σε αυτό το πράσινο χρώμα. Ωστόσο ο νέος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μήνυσε τον Seinfeld επειδή όπως υποστηρίζει το αυτοκίνητο δεν είναι αυθεντικό, ζητώντας από τον Seinfeld να του επιστρέψει όλο το ποσό, ενώ ζητά και επιπλέον ποινικές αποζημιώσεις.

Εκπρόσωπος του Seinfeld δήλωσε πως θέλησε να επιλύσει το θέμα, ζητώντας από τον νέο ιδιοκτήτη τα απαραίτητα πιστοποιητικά που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς του, αλλά η Foca Frio Ltd. προχώρησε στη μήνυση κατά του. Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού συμπλήρωσε πως ο εργοδότης του είναι πρόθυμος “να κάνει το σωστό” εάν αποδειχτεί πως όντως η Porsche που πούλησε δεν είναι αυθεντική.