O Jerry Seinfeld μήνυσε τον έμπορο που του πούλησε την ψεύτικη Porsche

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του μήνα ο Αμερικάνος ηθοποιός και παρουσιαστής Jerry Seinfeld μηνύθηκε πως πούλησε μια ψεύτικη Porsche. Όπως αποδείχτηκε, όντως το αυτοκίνητο δεν είναι αυθεντικό και έτσι ο Seinfeld μήνυσε με την σειρά του τον αντιπρόσωπο που του πούλησε το αυτοκίνητο.

Τα πάντα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2013 όταν ο Jerry Seinfeld αγόρασε την Porsche 356 A 1500 GS/GT Carrera Speedster του 1958 έναντι 1,2 εκατ. δολαρίων. Ο έμπορος -European Collectibles- με έδρα το Costa Mesa της Καλιφόρνια, που του πούλησε το αυτοκίνητο ισχυρίζεται πως ο ίδιος είχε αναπαλαιώσει πλήρως το αυτοκίνητο, ενώ είχε και όλα τα πιστοποιητικά που αποδείκνυαν την αυθεντικότητά του.

Το αυτοκίνητο υποτίθεται πως είναι ένα από τα 56 GS/GT Carrera Speedster που διαθέτουν αλουμινένιο σώμα και το μοναδικό βαμμένο σε αυτό το πράσινο χρώμα (Auratium Green). Ο Seinfeld κράτησε στη κατοχή του το αυτοκίνητο για τρία χρόνια και το 2016 το έβγαλε σε δημοπρασία, όπου αγοράστηκε από την εταιρία Fica Frio Ltd. για 1,54 εκατ. δολάρια.

Ο νέος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μήνυσε τον Seinfeld επειδή κατάλαβε πως το αυτοκίνητο δεν είναι αυθεντικό, ζητώντας από τον Seinfeld να του επιστρέψει όλο το ποσό, ενώ ζητά και επιπλέον ποινικές αποζημιώσεις.

Στη μήνυση του Seinfeld κατά της European Collectibles, αναφέρει πως πλέον η Fica Frio Ltd. πρέπει να ζητήσει όποιες αποζημιώσεις από την European Collectibles, μιας και ο ίδιος δεν γνώριζε πως το αυτοκίνητο που είχε στη κατοχή του δεν ήταν αυθεντικό.

Η υπόθεση πλέον θα λυθεί στις δικαστικές αίθουσες, με τον Seinfeld να ζητά και αυτός αποζημίωση από την European Collectibles. Επίσης στη μήνυσή του αναφέρει πως η European Collectibles έχει πουλήσει και άλλα μη αυθεντικά αυτοκίνητα, δίνοντας στους ιδιοκτήτες τους μη έγκυρα πιστοποιητικά γνησιότητας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Η Manthey βελτιώνει την Porsche 911 GT3 Touring

Η Manthey έχει ετοιμάσει ένα βελτιωτικό πακέτο για την Porsche 911 GT3 Touring. Αυτό αποτελείται από νέο μπροστινό spoiler που παρέχει περισσότερη κάθετη δύναμη...