O James May κάνει δική του σειρά στο Amazon με θέμα την Ιαπωνία

Σχετικά άρθρα

Ο 56-χρονος Βρετανός αποφάσισε ότι θέλει να δοκιμάσει την τύχη μόνος του, και ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινάει τα γυρίσματα μιας νέας σειράς έξι επεισοδίων, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποιος τίτλος για αυτήν, ούτε πότε θα προβληθεί στην πλατφόρμα του Amazon Prime.

Στη σειρά αυτή, ο May θα κάνει ένα επικό ταξίδι σε μια εξαιρετική χώρα, την Ιαπωνία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά από το αεροδρόμιο του Heathrow:

Η Ιαπωνία είναι το πιο εκπληκτικό μέρος που έχω επισκεφθεί ποτέ. Τα πάντα γι ‘αυτή είναι μια έκπληξη: μπορείς να βρεις ένα βραστό γλυκό, το bullet train, έναν απροσδόκητο αρχαίο ναό, ενώ υπάρχει και η πρόκληση να φας ένα edamame φασόλι με chopsticks.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνουν και οι Jeremy Clarkson και Richard Hammond, ωστόσο και οι τρεις θα ξανασυναντηθούν για τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν του Grand Tour.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...