Η Amazon ανανέωσε για νέες σεζόν το Grand Tour, αλλά θα είναι εντελώς διαφορετικό

Σχετικά άρθρα

Σε σχεδόν έναν μήνα από σήμερα, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Amazon Prime η νέα -τρίτη- σεζόν του The Grand Tour και πριν λίγο έγινε γνωστό ότι αυτή δεν θα είναι η τελευταία των Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond στο αμερικάνικο δίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Twitter ανέβηκε το παρακάτω:

Σημείωση από το Amazon:

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι ανανεώσαμε το The Grand Tour για την τέταρτη σεζόν, και είμαστε περήφανοι ότι το Prime Video θα συνεχίσει να είναι το σπίτι των Jeremy, James και Richard για τα επόμενα χρόνια.

Στην τέταρτη σεζόν θα δείτε τους παρουσιαστές να αφήνουν την τέντα και να κάνουν μεγάλα περιπετειώδη road trips, τα οποία ξέρουμε ότι τα μέλη του Prime λατρεύουν.

Το τελευταίο μέρος του μηνύματος είναι λίγο “ύποπτο” και σύμφωνα με πηγές από την Αγγλία η εκπομπή, όπως το ξέρουμε, τελείωσε. Έτσι, αντί της παραδοσιακής δομής του show μέσα σε μια τέντα-στούντιο, οι τρεις παρουσιαστές στις επερχόμενες σεζόν του The Grand Tour θα κάνουν τουλάχιστον τέσσερα special επεισόδια ετησίως για τα επόμενα δύο χρόνια, αντί για τις 10 ωριαίες εκπομπές που έκαναν μέχρι σήμερα.

Μιλώντας για τα παραπάνω, ο Clarkson είπε:

Είναι μια πολύ θλιβερή μέρα. Θα χάσω τα πειράγματα μεταξύ μας και με το ακροατήριο.

Ωστόσο, αναγνώρισε ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν, καθώς κάνουν αυτό το show αποτελεσματικά για 17 χρόνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...