H FIA ανακοινώνει τον αντικαταστάτη του Charlie Whiting

Σχετικά άρθρα

Η ζωή συνεχίζεται και δεν πρέπει να μένουμε πολύ σε θλιβερά γεγονότα, όπως ο σημερινός, εντελώς απρόσμενος θάνατος του Charlie Whiting. Ο 66-χρονος Βρετανός έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του από πνευμονική εμβολή, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό πίσω του.

Ο Charlie Whiting είχε αναλάβει τρία πόστα, αυτό του αγωνιστικού διευθυντή, του εκπροσώπου ασφαλείας, και του ανθρώπου που δίνει την εντολή για την εκκίνηση του κάθε αγώνα. Με τον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν να απέχει ώρες από την έναρξη του, η FIA ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά τον διορισμό του Michael Masi για να καλύψει και τις τρεις θέσεις που κατείχε ο Whiting για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο Masi είναι πρώην υπεύθυνος του Αυστραλιανού πρωταθλήματος Supercars, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από πολλές θέσεις της FIA. Ο αγώνας της Κυριακής θα είναι ο πρώτος με διαφορετικό αγωνιστικό διευθυντή μετά το 1997, τότε που ο Charlie Whiting ανέλαβε αυτό το ρόλο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...