Όπως έχεις δει τις προηγούμενες ημέρες, το τελευταίο αγωνιστικό του Daigo Saito είναι η νέα Toyota GR Supra, η οποία κάτω από το καπό φοράει έναν 2JZ κινητήρα, και όχι αυτόν της BMW. Μεταξύ άλλων, το συγκεκριμένο project έχει την υποστήριξη της Toyota Gazoo Racing και στο παρακάτω video θα δεις περιληπτικά πως ολοκληρώθηκε το “χτίσιμο” του αυτοκινήτου μέσα σε μόλις 42 μέρες.

Ο Ιάπωνας θα τρέχει με το νέο του αγωνιστικό στο πρωτάθλημα drift D1 GP και αυτή τη περίοδο τα turbo του κινητήρα δουλεύουν με χαμηλή πίεση. Έτσι, το δυναμόμετρο έδειξε 520 άλογα στους τροχούς, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιαπωνία, η HKS και ο Saito αναμένουν ότι η Supra θα αποδίδει στο μέλλον περίπου 800 άλογα στους πίσω τροχούς.

Ο Saito, διεθνώς γνωστός ως επαγγελματίας οδηγός drift, γεννήθηκε στην Saitama της Ιαπωνίας το 1980 και τρέχει στο πρωτάθλημα D1 Grand Prix από το 2004, κατακτώντας το το 2008 και το 2016. Το 2012, αγωνίστηκε στο Formula Drift στις Η.Π.Α. και κέρδισε το πρωτάθλημα τον πρώτο χρόνο, καθιστώντας τον μοναδικό οδηγό στον κόσμο που κέρδισε τις δύο μεγάλα πρωταθλήματα drift. Στα πρωταθλήματα Formula Drift Asia και America, ο Saito έχει κερδίσει από τρεις φορές τον τίτλο, καθιστώντας τον έναν από τους κορυφαίους οδηγούς drift στον κόσμο.