O Christian von Koenigsegg αγόρασε πίσω το Mazda MX-5 του, του 1992

Σχετικά άρθρα

Ο ιδρυτής, ιδιοκτήτης και CEO της Koenigsegg, Christian von Koenigsegg, δεν κατέχει κάποιο από τα δημιουργήματα του στο γκαράζ του. Αντ ‘αυτού, ο “καράφλας” μετακινείται καθημερινά με ένα Tesla Model S P85, ενώ είναι στην αναμονή για την παραλαβή του Model 3.

Η σύζυγός του, Halldora von Koenigsegg, οδηγεί ένα Volvo XC90 και μια Porsche 911 Targa, αλλά πριν περίπου 8 μήνες, το ζευγάρι πρόσθεσε ένα άλλο αυτοκίνητο στο γκαράζ τους. Όπως κατάλαβες δεν είναι ένα supercar, αλλά το Mazda MX-5 του 1992, αυτό ακριβώς που οδηγούσε ο von Koenigsegg την περίοδο που ιδρύθηκε η εταιρεία του, πριν από 25 χρόνια.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Christian αποκάλυψε ότι αγόρασε πίσω το MX-5 του, όταν ένας εκ των εργαζομένων της εταιρίας του το είδε σε αυτοκινητιστικό event στην νησί Oland στη Σουηδία, με τον Koenigsegg να αναφέρει:

Το πλήρωσα λίγο παραπάνω απ’όσο κοστίζει, αλλά τώρα μπορώ να το απολαύσω στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού! Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και είναι πραγματικά τόσο ευχάριστο στην οδήγηση όσο το θυμάμαι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...