Επίσημο: Volkswagen Transporter 6.1

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen μετά το Multivan 6.1, παρουσιάζει σήμερα και την επαγγελματική του έκδοση. Το Transporter 6.1 έχει αποκτήσει νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες, νέα LED φωτιστικά σώματα, ενώ διαθέτει σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση και εξοπλίζεται με τα συστήματα ασφαλείας Cross Wind Assist, Lane Assist, Park Assist, Rear View Assist, Trailer Assist, Side Protection και σύστημα ανάγνωσης σημάτων.

Στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25″, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 8″ ή 9,2″, σύστημα φωνητικών εντολών και κίνηση παίρνει από τον 2,0-λιτρο TDI κινητήρα απόδοσης από 90, 110, 150 και 199 ίππων.

Επίσης υπάρχει μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση, που αναπτύχθηκε μαζί την ABT και φορά έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 112 ίππων με 200 Nm ροπής, που αντλεί ενέργεια είτε από μια μπαταρία 38,8 kWh, είτε από μια μπαταρία 77,6 kWh, που του προσφέρει αυτονομία 400 χλμ ανά φόρτιση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...