Η Volkswagen παρουσίασε σήμερα στο Wolfsburg το Multivan 6.1, την ανανεωμένη έκδοση του Multivan. Το βανάκι έχει αποκτήσει νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες, νέα LED φωτιστικά σώματα, δίχρωμο χρωματισμό αλλά και το λογότυπο Bulli.

Πλέον διαθέτει σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση, εξοπλίζεται με τα συστήματα ασφαλείας Cross Wind Assist, Lane Assist, Park Assist, Rear View Assist, Trailer Assist, Side Protection και σύστημα ανάγνωσης σημάτων.

Στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25″, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 8″ ή 9,2″, σύστημα φωνητικών εντολών που ενεργοποιείται με την έκφραση “Hey Bulli”” και κίνηση παίρνει από τον 2,0-λιτρο TDI κινητήρα απόδοσης από 90 έως 199 άλογα.

Επίσης υπάρχει μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση, που αναπτύχθηκε μαζί την ABT και φορά έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 112 ίππων με 200 Nm ροπής, που αντλεί ενέργεια είτε από μια μπαταρία 38,8 kWh, είτε από μια μπαταρία 77,6 kWh, που του προσφέρει αυτονομία 400 χλμ ανά φόρτιση.